URUGʻLANISH JARAYONI XILLARI VA AHAMIYATI - Abdumalikova Habibaxon Mahsitali qizi; Numanova Zaynabxon Farxodjon qizi; Olimjonova Mohidil Ibrohimbek qizi; Yo'ldashev Abduvali (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada urug'lanish va ularning xillar haqida ma'lumotlar keltirib  o'tilgan.  Shuningdek,  urug'lanish  turlari,  urug'lanishning  kamchilik  va afzalliklari, qo'shimcha urug'lanish to'g'risida ma'lumotlar berilgan.