MODUL TUSHUNCHASI, STANDART KUTUBXONALAR, SYS VA COPY MODULI - XOLTURAYEV ZUHRIDDIN (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqola  Python  dasturlash  tilida  modul  tushunchasi, standart  kutubxonalar,  xususan,  sys  va  copy  modullarining  ahamiyatini  yoritadi. Modullarning turlari, ularni dasturga ulash usullari va standart kutubxonalarning roli batafsil  tushuntirilgan.  sys  moduli  orqali  Python  interpretatori  muhitiga  kirish  va buyruq qatori argumentlari bilan ishlash, copy moduli orqali esa obyektlarni nusxalash usullari misollar yordamida ko‘rsatilgan. Ushbu maqola Python dasturlash tilida modul tushunchasini o‘zlashtirish va standart kutubxonalardan samarali foydalanishni istagan dasturchilar uchun mo‘ljallangan.