ILMIY MATNNING USLUBIY SHOXOBCHALARI - Umarova Dildora Mirzamurod qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolda ilmiy matnning bir qancha uslubiy ko‘rinishlri ya’ni uslubiy shoxobchalari , ularning o‘ziga xos xususiyatlari va bir-biridan ajralib turuvchi  tomonlari  xususida  so‘z  boradi.  Ilmiy  uslub  F.Engelsning  fikkrlariga asoslangan holda yoritib berishga hrakat qilinadi. Hamda ilmiy-texnikaviy uslubning o‘ziga xos uslubiy shoxobchalari aniqlanib, ilmiy jihatdan asoslab beriladi.