MILLATLARARO TOTUVLIK VA DINIY BAG‘RIKENGLIK: BARQAROR TARAQQIYOT ASOSI - Xudoyqulov Sunnat Ismatillo o’g’li; Jo’raqulova Marjona Bahodir qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Millatlararo  totuvlik  va  diniy  bag‘rikenglik  bugungi  dunyoda  eng  dolzarb masalalardan  biridir.  Ushbu  maqolada  ushbu  tushunchalarning  mohiyati,  tarixiy rivojlanishi,  zamonaviy  ahamiyati  va  jamiyat  taraqqiyotiga  ta’siri  keng  yoritiladi. Shuningdek, O‘zbekiston misolida ushbu tamoyillarning amalga oshirilishi va uning natijalari tahlil qilinadi.