XODIMLAR ISH VAQTINI OPTIMALLASHTIRISHDA RAQAMLI VOSITALARNING AHAMIYATI - M.Muxtarov; Mutalipov Dilyor (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada xodimlar ish vaqtini optimallashtirishda raqamli vositalarning  ahamiyati  ko‘rib  chiqiladi.  Raqamli  vositalar,  jumladan  vazifalarni boshqarish platformalari, vaqtni rejalashtirish ilovalari va jamoaviy aloqa tizimlari, ish  jarayonlarini  soddalashtirish  va  samaradorlikni  oshirishga  yordam  beradi. Maqolada  avtomatlashtirish,  ma’lumotlarni  tahlil  qilish  va  resurslarni  boshqarish kabi  asosiy  jihatlar  ham  yoritiladi.  Raqamli  vositalar  xodimlarga  o‘z  vazifalarini samarali bajarish, vaqtni tejash va o‘z bilimlarini rivojlantirish imkoniyatini taqdim etadi. Natijada, ushbu vositalar tashkilotlarning umumiy muvaffaqiyatiga salmoqli hissa  qo‘shadi.  Maqola  xodimlarning  ish  faoliyatini  yaxshilash  va  raqamli transformatsiyani  amalga  oshirishda  raqamli  vositalarning  rolini  tushunishga yordam beradi.