KROSSINGOVER HAQIDA BATAFSIL - Tursunova Zebiniso Bahromjon qizi; Naimsherova Sevinch Sherzodbek qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Krossingover  va  uning  turlari,ahamiyati  va  kelib  chiqishiga sabab bo`luvchi omillar haqida batafsil ma`lumot berilgan.