STRESS - PSIXOLOGIK MUAMMO SIFATIDA - Babajonova Guli To'lqin qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Stress-bu  tananing  har  qanday  talabga  oʻziga  xos  boʻlmagan javobidir. Bu ta'rifni tushunish uchun, avvalo, oʻziga xos boʻlmagan soʻz bilan nimani nazarda  tutayotganimizni  tushuntirishimiz  kerak,  tanaga  berilgan  har  bir  talab qaysidir ma'noda oʻziga xos yoki oʻziga xosdir.