VOYAGA YETMAGANLAR YOSHLAR OʻRTASIDA JINOYATCHILIKINI OLDINI OLISHNING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Do‘sboyeva Saida Xujamovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Voyaga  yetmaganlar  o’rtasida  jinoyatchilik,  bu-  dolzarb muammo, uni hal etish esa zamonaviy jamiyatning asosiy vazifalaridan biri.