TO’LQIN TARQALISH TENGLAMASI UCHUN UMUMLASHGAN KOSHI MASALASINI YECHISH - Tanirbergenov Muratbek Bazarbaevich; Sobitov Sardorbek Oybek oʻgʻli (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: ushbu maqolada to’lqin tarqalish tenglamasi uchun umumlashgan Koshi  masalasini  yechish  qaralgan.  Maqolada  boshlang’ich  shartlar  asosida  Grin funksiyasidan foydalanib umumiy shakldagi yechimlar topiladi va bir qancha misollar orqali formulalarning amaliyotda qo’llanilishi ko’rsatiladi.