PROFILAKTIKA INSPEKTORLARINING XAVFLI GURUHDAGI SHAXSLAR BILAN ISHLASH FAOLIYATI MAVZUSIDA - Xaitov Feruz Zafar oʻgʻli (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Profilaktika  inspektorining  xavfli  guruhdagi  shaxslar  bilan  ishlash  faoliyati muhim va murakkab vazifalardan biridir. Ushbu faoliyatning asosiy maqsadi jamoat xavfsizligini ta'minlash, jinoyatchilikni oldini olish va insonlarning hayoti va sog'lig'ini muhofaza qilishdir.