IQTISODIYOTNI MODERNIZATSIYA QILISH SHAROITIDA QURILISH VA XARAJATLARINI HISOBI VA TAKOMILLASHTIRISH. - Samatov Dilshod O’roqboy o’g’li, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada,  iqtisodiyotni  modernizatsiya qilish sharoitida qurilish  va  xarajatlarini  hisobi  va  takomillashtirish  ilmiy  jihatdan  o’rganilgan. Shuningdek  maqolada,  qurilish  va  investitsion  loyihalarning  iqtisodiy  jihatdan samarali  tashkil  etilishi  va  moliyaviy  xarajatlarning  puxta  rejalashtirilishi  kabi maummolar tahlil qilingan.