ILK BOLALIK DAVRI - Muzaffarova Sevinch Anvarjonovna; Murodova Sabina Baxodirovna. (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ilk bolalik davrining psixologik xususiyatlarini bayon etish. Vazifa:  Ilk  bolalik  davrida  fiziologik  va  jismoniy  rivojlanish,  harakat, malakalari,  kognitiv  va  nutqning  rivojlanishi,  bola  tafakkurida  egotsentirizraning yuzaga  kelishi  piedmetli  harakat  faoliyatiarini  rivojlanishi,  nutqning  o`sishi,  aqliy rivojlanish, predmetli faoliyat ilk bolalik davrida etakchi faoliyat sifatida, o‘z-o‘zini amglash iisullarini bayon etish. Annotation:To describe psychological characteristics of early childhood. Tasks:To  explain  physiological  and  physical  development  during  early childhood,  development  of  motor  skills,  cognitive  and  speech  development,  the emergence of egocentrism in a child's thinking, development of object-related activity, speech growth, mental development, object-related activity as the leading activity in early childhood, and methods of self-awareness formation.