BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA KO‘RGAZMALILIK - Komiljonova GuluzraxonNizomjon qizi; To‘lqinova Munira Xasanboy qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  tezisda  ko‘rgazmalilik,  ko‘rgazmalarning  pedagogik jarayondagi  o‘rni,  boshlang‘ich  ta’limda  ko’rgazmalilikning  ro‘li,  ko‘rgazmali materiallardan  foydalanishning  afzalliklari  haqida  ma’lumotlar  berilgan.  Ko’rgazmalilikning  metodik  jihatlari  va  samaradorligi  tahlil  etilib  va    bu  bo’yicha tavsiyalar ishlab chiqilgan.