BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA - FANLARARO ALOQADORLIK - Komiljonova Guluzra Nizomjon qizi,; Madumarova Mo‘bina, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  ushbu  maqolada  integratsiya,  boshlang‘ich  ta’limda  fanlararo aloqadorlik  jarayoni  haqida  ma’lumot  berilgan  va  boshlang‘ich  ta’limda integratsiyalangan darslarni tashkil etish borasida takliflar berilgan va tavsiyalar ishlab chiqilgan.