YOSHLARDA HUQUQIY MADANIYATNI YUKSALTIRISH - Yangiboyev Farhod Rashidovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada huquqiy davlat qurishda huquqiy ong va huquqiy madaniyatning  o`rni  kattaligi  va  buning  uchun  avvalo  har  bir  shaxsning  huquqiy immunitetini, huquqiy savodxonlik darajasini yaxshilash masalalari yoritib o`tilgan.