“TEXNOLOGIYA” FANIDAN AMALIY MASHG`ULOTLARDA ELEKTRON USLUBIY TA’MINOTI YORDAMIDA O’QITISH TEXNOLOGIYASI - G`.Abduqodirov; S.Tog’ayeva (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOTATSIYA Ushbu  maqola    –uzluksiz  ta’lim  tizimini  yanada  rivojlantirishda,  ta’lim oluvchilarga  sifatli  ta’lim  xizmatlari  va  imkoniyatlarni  oshirish,  malakali  kadrlar tayyorlashda, hamda yosh avlodni yuqori saviyada tayyorlashni ta’minlash maqsadida bo’lajak  texnologiya  fani  o’qituvchilarini  kasbiy  tayyorlashda  ixtisoslik  fanlar bo‘yicha elektron uslubiy majmua muhim ahamiyati xaqida