SHARQ NING 1018 TA YULDUZI - G’.Abduqodirov,; Tog’ayeva Salomat Ixtiyorovna, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOTATSIYA Ushbu  maqola  xv  –asr  Samarqand  rasadxonasi,uning  mutasaddisi,bo`lgan mashhur olim,astronom Mirzo Ulug`bek haqida,Samarqand astronomlarining mashhur asari –«Ziji Qo`rg`oniy «ning  dunyoga tarqalishi  xaqida