"TUSHDA KECHGAN UMRLAR" ASARIDA QO'LLANGAN HARBIY TERMINLAR - Bahromova Komila Baxtiyor qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOTATSIYA:  Ushbu  maqolada  O'tkir  Hoshimning  "Tushda  kechgan umrlar"  asarida  urush  davri  va  tergov  jarayonini  tasvirlash  uchun  qo'llagan  harbiy terminlari tahlil qilingan.