MATN ORQALI INGLIZ TILINI O‘RGATISH METODIKASI - Masharipova Nargiza (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  ingliz  tilini  o‘rganishda  matn  asosida  lug‘at boyligini  oshirish  metodikasi  yoritilgan.  O‘quvchilarning    yangi  so‘zlarni  tezroq o‘zlashtirishi, ularni kontekstda to‘g‘ri qo‘llay olishi va umumiy nutq kompetensiyasi rivojlanishiga ta’siri o‘rganilgan.