O'ZBEKISTONDA IJTIMOIY VA IQTISODIY SOHADA AMALGA OSHIRILAYOTGAN O'ZGARISHLAR MAZMUN VA MOHIYATI. - Axmatov Shahzod Boymirza o‘g‘li (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  so’ngi  yillarda  O’zbekiston  jamiyatida bo’layotgan  o’zgarishlar  haqida  so’z  boradi.  Jamiyat  hayotida  olib  borilayotgan islohotlar, jamiyatni yuksaltirishga qaratilgan ishlar va bu ishlarni turli raqamlarda aks etishi jarayonini ko’rishimiz mumkin. Jumladan davlat negizida shahar negizida va mahalla negizida bo’layotgan o’zgarishlar haqida so’z boradi.