AKUSHERLIK VA GINEKOLOGIYANING DOLZARB MUAMMOLARI: 2024-YIL XALQARO ILMIY-AMALIY KONFERENSIYA TAJRIBASI ASOSIDA - Nematova Maftuna Rahmatilloyevna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya  2024-yil  17–19-oktyabr  kunlari  Toshkent  shahrida  Respublika ixtisoslashtirilgan  ona  va  bola  salomatligi  ilmiy-amaliy  tibbiyot  markazining  50 yilligiga  bag‘ishlab  “Akusherlik  va  ginekologiyaning  dolzarb  muammolari” mavzusida  xalqaro  ilmiy-amaliy  konferensiya  bo‘lib  o‘tdi.  Mazkur  maqolada konferensiyada  muhokama qilingan asosiy  yo‘nalishlar,  muhim tibbiy  masalalar va ilgari surilgan ilmiy-amaliy takliflar yoritiladi.