BOLALAR YOSHIDA ODONTOGEN FLEGMONALARNING KLINIK KECHISH XUSUSIYATLARIGA BAXO BERISH USULLARI - Axmedov Ilhom Ibrohimovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya Ushbu  maqolada  bolalar  yoshida  uchraydigan  odontogen  flegmonalarning  klinik kechish  xususiyatlari,  ularni  erta  aniqlash  va  to‘g‘ri  baholash  usullari  tahlil  qilinadi. Maqolada flegmonalarning paydo bo‘lish sabablari, ularning anatomik lokalizatsiyasi, klinik  simptomlari,  laborator  va  instrumental  diagnostika  natijalari  asosida  turli bosqichlardagi  og‘irlik  darajasi  o‘rganiladi.  Shuningdek,  zamonaviy  yondashuvlar  va samarali  baholash  mezonlari  asosida  differensial  diagnostika  muhimligi  ko‘rsatib o‘tilgan.