KOMPYUTER TEXNOLOGIYALARINING TA'LIM JARAYONIDAGI O'RNI VA AFZALLIKLARI - Mo‘minova Gulnora Sobirjonovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Hozirgi  zamon  ta'limida  kompyuter  texnologiyalari  muhim ahamiyat kasb etmoqda. Ularning ta'lim jarayonida qo'llanilishi o'quvchilarni yanada qiziqarli  va  samarali  o'qitishga  yordam  beradi.  Kompyuterlar,  internet  va  boshqa zamonaviy texnologiyalar ta'limni yangilash, o'quvchilarning bilim darajasini oshirish va  darslarni  yanada  interaktiv  qilish  imkonini  beradi.  Ushbu  maqolada  kompyuter texnologiyalarining  ta'lim  jarayonidagi  o'rni,  afzalliklari  va  kamchiliklari  haqida ma'lumotlar berilgan.