O‘QUVCHILARDA RASMIY ISH QOG‘OZLARI BILAN ISHLASH KO‘NIKMALARINI RIVOJLANTIRUVCHI TOPSHIRIQLAR - Nasiba Tursunboyeva Muzaffar qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:Ushbu maqola davlat tilida rasmiy ish yuritish qog ‘ozlari va ularni maktab darsliklarida berilishi va yangi va qiziq topshiriqlar asosida  o‘quvchilarga o ‘rgatishni ko‘zlovchi masalalar ko‘riladi.Ushbu maqola orqali yoshlarni kelajakda tilga bo  ‘lgan  mehrini oshirish  va  albatta davlat  tilida ish qog’ozlarini  yaxshi  yuritishda ko‘makllashadi.