TA’LIMDA ZAMONAVIY YONDASHUV: STEAM O‘QITISH TIZIMI XUSUSIDA - Ergashev Farruxbek Ortiqboy o’g’li (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Jahon  miqyosida  ta’lim  tizimida  bo‘layotgan  yangiliklar, zamonaviy  o‘qitish  usullari,  an’anaviy  yondashuvdan  qochish  va  uning  o‘rniga yangicha  zamonaviy  yondashuvlar  asosida  o‘qitish  tizimini  shakllantirish,  ta’lim tizimini  isloh  qilish  qilish  davr  talabiga  aylanib  ulgurmoqda.  Ushbu  maqolada zamonaviy o‘qitish tizimlaridan biri STEAM–o‘qitish tizimi haqida fikr yuritiladi.