TALABALARGA VoLTE XIZMATINING IMS TIZIM OSTI PLATFORMASIDA ISHLASH JARAYONINI O‘RGATISH - Almardanov Muxriddin Xurram o‘g‘li; Abduraxmonov Doston Rustamjon o‘g‘li (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  ISM  tizim  osti  platformasining  asosiy elementlari, ularning ishlash prinsiplari va bu platformada VoLTE xizmatining ishlash jarayoni bayon etilgan