THEME: "DEVELOPING LISTENING COMPREHENSION THROUGH AUTHENTIC AUDIO MATERIALS" - Teshaboyeva Nigoraxon Qahramonjon qizi; Ismailov Abdurashid Isakovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Mazkur tezisda autentik audio materiallardan foydalanish orqali tinglab tushunish ko‘nikmalarini rivojlantirishning samarali usullari yoritilgan. Unda autentik  materiallar  —  ya’ni  real  hayotdan  olingan  audio  manbalar  (intervyular, reportajlar,  kino  va  serial  parchalari,  podkastlar,  radio  eshittirishlar)  til  o‘rganish jarayonida  qanday  qilib  o‘quvchilarning  eshitganini  tushunish  qobiliyatini  oshirishi mumkinligi tahlil qilinadi.