FIZIK MASALALARNING TURLARI, ULARNING DIDAKTIK IMKONIYATLARI VA KLASSIFIKATSIYASI - Otaqulova Iroda Abdurashid qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  fizik  masalalarning  turlari,  ularning  didaktik imkoniyatlari va klassifikatsiyasi haqida ma’lumot berilgan.