XORIJIY TILLARNI O‘QITISHDA INTEGRATIV YONDASHUVNING O‘RNI - Muradov Utkir Nurillayevich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  xorijiy  tillarni  o‘qitish  jarayonida  integrativ yondashuvning ahamiyati hamda uni amaliyotda qo‘llash usullari yoritilgan. O‘qish, yozuv, tinglab tushunish va gapirish ko‘nikmalarini uyg‘un tarzda shakllantirish orqali talabalarning kommunikativ kompetensiyasini rivojlantirish masalasi tahlil qilingan. Integrativ  yondashuv  xorijiy  til  o‘rganishda  tilni  tabiiy  va  real  kontekstda o‘zlashtirishga zamin yaratadi.