ТАКФИРНИНГ ХАТАРЛИ ОҚИБАТЛАРИ - Ахмедов Бурхон Абдурахмонович (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Аннотация Ушбу  мақолада  бир-икки  китобни  ўқиб  олиб,  ўзини  “мужтаҳид” санайдиган,  кишиларни  бўлар-бўлмасга  кофирга  чиқарадиган  оқим  ва фирқаларнинг вакиллари, уларнинг имон ва куфр масалаларида ўта журъатли бўлиб кетишгани ҳамда Исломни ҳали чуқур ўрганмаган, етарли билим олмаган баъзи ёшларимиз уларга кўр-кўрона эргашиб, залолат ва жоҳиллик йўлига кириб қолишаётгани,  шу  ўринда  «Нега  шундай  бўляпти?  Уларнинг  хатоси  нимада? Муаммонинг ечими борми?» каби саволларга жавоб берилган.