BIOLOGIYA FANINI O’QITISHDA YANGI PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN SAMARALI FOYDALANISH - Abdurashidova Muxarramxon Sirojiddin qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:Ushbu  maqolada  biologiya  fanini  o`qitishda  yangi  pedagogik texnologiyalarian  samarali foydalanish haqida bayon qilingan.