JAM‘UL VASOIL SHARHUSH SHAMOIL ASARINING AHAMIYATI VA DOLZARBLIGI - ISMOILOV MUXRIDDIN (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada Mulla Ali Qoriyning “Jam‘ul-Vasoil Sharhu-Shamoil”  asari  va  uning  bugungi  kundagi  ilmiy  hamda  tarbiyaviy  ahamiyati  tahlil etiladi.  Asarning  tuzilishi,  mazmuni  va  Rasululloh  sallollohu  alayhi  vasallamning shamoilini yoritishdagi o‘rni ochib beriladi. Maqola asar orqali axloqiy qadriyatlarni mustahkamlashga qaratilgan.