HARAKATNI TASHKIL ETISH BO’YICHA ME’YORIY HUJJATLAR - Rahimov Mahammadjon Xalimovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Sohalar  me’yoriy  xujjatlarida  (instruktsiya,  uslubiy  ko’rsatma) avtomobil transportida, yo’l xo’jaligida, yo’l harakat xavfsizligi xizmatlarida harakat xavfsizligini  yaxshilash,  yo’l-transport  hodisalarini  hisobga  olish,  transport vositalaridan foydalanishga ruxsat berish, yo’lning xavfli bo’laklarini aniqlash, harakat xavfsizligini boshqarish bo’yicha yo’l yo’riqlar ko’rsatiladi.