AXBOROTLASHGAN JAMIYAT VA UNING ISTIQBOLLARI - Arabboyeva Nozima (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annostatsiya:  Ushbu  maqolada  axborotlashgan  jamiyat  tushunchasi,  tarixiy rivojlanishi, ijobiy va salbiy ta’sirlari, kelajakdagi istiqbollari haqida batafsil ma’lumot beradi.  Axborot  va  kommunikatsiya  texnologiyalari  (AKT)  ning  keng  tarqalishi, insonlar hayotining turli sohalariga chuqur ta’sir ko’rsatganligi ko’rsatiladi.