PROFESSIONAL (KASB-HUNAR) TA’ALIMDA DUAL TA’LIMNI RIVOJLANTIRISH - To‘rayev Ro‘ziboy Norovich; O‘roqov Orif Ashirali o‘g‘li (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Anotatsiya: Ushbu maqolada professional ta’lim tizimida dual ta’lim modelini joriy  etishning  ahamiyati,  uning  mazmun-mohiyati,  shakllari  va  amaliy  natijalari yoritib berilgan.