BOʻLAJAK INFORMATIKA OʻQITUVCHISINING SHAXSIY KOMPETENTLIK OSHIRISH MODELI - To‘rayev Ro‘ziboy Norovich; O‘roqov Orif Ashirali o‘g‘li (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqola  boʻlajak  informatika  oʻqituvchisining kompetentsiyalarini modulyatsiya qilishga uslubiy  hissa boʻlib, kompyuter ta'limida qoʻllaniladigan intizom kompetentsiyalari toʻplamini tahlil qilish va shakllantirishni oʻz ichiga oladi.