“DIDAKTIK BIRLIKLARNI YIRIKLASHTIRISH” TEXNOLOGIYASI ASOSIDA O‘QITISH METODIKASI - Sh.F.Toʻrayev. (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya.  Maqolada  “Didaktik  birliklarni  yiriklashtirish”  texnologiyasi asosida  o‘qitish  metodikasining  xususiyatlari,  yutuq  va  kamchiliklari  haqida  so‘z boradi.  O‘quvchilarda  puxta,  chuqur,  tizimli  bilim  va  ko‘nikmalarni  shakllantirish, o‘qitish jarayonini samaraliroq, ixchamroq va ongliroq qilishda “Didaktik birliklarni yiriklashtirish” texnologiyasi asosida o‘qitishning qo‘l kelishi Akademik litseylarning Matematika darslaridan mavzular olinib asoslashga harakat qilingan.