RAHBARLARGA ZAMONAVIY BOSHQARUV JARAYONIDA QOʻYILADGAN ASOSIY TALABLAR HAMDA ULARNING IJTIMOIY- PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Narbayeva Naima Maxmudjanovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annatatsiya:    Rahbarlikning  samarali  yo’llarini  topish,  boshqaruv  tizimini to’g’ri  yo’lga  qo’yish  mamlakatimiz  taraqqiyotining  ustuvor  yo’nalishlari  etib belgilangan.