MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA UMUMMADANIY KOMPETENSIYALARNI BAHOLASH VA MONITORING QILISH USULLARI - Soliyev Ilhomjon Sobirovich; Shokirjonova Zuhraxon Murodjon qizi. (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  maktabgacha  ta’lim  tashkilotlari  pedagog-tarbiyachilarining  umummadaniy  kompetensiyalarini  rivojlantirish  muammolari  va ahamiyati yoritilgan. Maqola pedagoglarning shaxsiy va kasbiy o‘sishiga ta’sir etuvchi omillarni  aniqlashga  hamda  ta’lim  sifatini  oshirishda  umummadaniy kompetensiyalarning muhimligini ta’kidlashga qaratilgan.