“BO‘LAJAK TARBIYACHILARNI UMUMMADANIY KOMPETENSIYALARGA O‘RGATISHDA GAMIFIKATSIYA TEXNOLOGIYALARINING QO‘LLANILISHI” - Shokirjonova Zuhraxon Murodjon qizi. (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  maktabgacha  ta’lim  tashkilotlarida  bo‘lajak tarbiyachilarning  umummadaniy  kompetensiyalarini  rivojlantirishning  zamonaviy pedagogik  texnologiyasi  –  gamifikatsiya  yondashuvi  tahlil  qilinadi.  Shuningdek, maktabgacha ta’limda innovatsion metodlarni joriy etish orqali pedagogik jarayonni takomillashtirish  va  yosh  mutaxassislarni  zamonaviy  ta’lim  talablariga  mos tayyorlashning muhim jihatlari ochib berilgan.