ALISHER NAVOIY IJODIDA KOMIL INSON KONSEPSIYASI - Fayzullayeva Gulnoza Abdijabborovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya.Ushbu  maqolada  Alisher  Navoiy  asarlarida  komil  inson konsepsiyasi tahlil qilinadi. Shoirning badiiy va axloqiy asarlarida ilgari surilgan komil inson g‘oyalari, ularning pedagogik va ma’naviy ahamiyati, shuningdek, zamonaviy tarbiya jarayonidagi o‘rni yoritiladi.