ПРАВОВЫЕ ОСНОВЫ РЕГУЛИРОВАНИЯ ИНВЕСТИЦИОННЫХ СОГЛАШЕНИЙ - Каримова Фарангиз Нарзилло қизи (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Аннотация:  ушбу  мақолада  чет  эллик  инвесторлар  ва  турли  давлат ҳукуматлари ўртасида инвестиция битимларни тузиш бўйича халқаро тажриба ва  амалиёт  ўрганилди.  Тадқиқот  инвестиция  шартномаларини  тартибга солишнинг  назарий-ҳуқуқий  асосларини  таҳлил  қилади,  уларнинг  ҳуқуқий моҳияти  ва  таснифини  аниқлайди  ҳамда  давлатнинг  инвестиция муносабатларидаги рўлини кўриб чиқади.