РЕСПУБЛИКАМИЗДАГИ МУҲОФАЗА ЭТИЛАДИГАН ТАБИИЙ ҲУДУДЛАРНИНГ АСОСИЙ ТОИФАЛАРИ ВА ТАСНИФЛАРИ - Беҳруз Бегалиев; Валижон Бадиров; Нодир Умиров; Ғулом Жобборов (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Аннотация: Экология, атроф-муҳитни муҳофаза қилиш ва иқлим ўзгариши вазирлиги  ҳузуридаги  "Муҳофаза  этиладиган  табиий  ҳудудлар  департаменти" бош мақсадидир.