O’QUVCHILARDA KASBIY QIZIQISHLARNING SHAKLLANISHIGA TA’SIR ETUVCHI OMILLAR - Tleubayeva Ayjamol Asanovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annatatsiya: Zamonaviy dunyoda yoshlarga zamonavity kasblarni o’rganish, inqirozdagi  kasblarni  rivojlantirish  yoki  boshqasi  bilan  almashtirish  tendensiyalari taxlili.