MOLIYAVIY BOSHQARUVNING SAMARADORLIGINI OSHIRISH USULLARI - Qodirov Tursunboy Oribjonovich; O. Axmedov (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsia:Maqolada  moliyaviy  boshqaruvning  samaradorligini  oshirish usullari,  byudjetni  samarali  taqsimlash    moliyaviy  boshqaruvning  muhim  jixatlari to’g’risida muxim ma’lumotlar keltirilgan.