TIL VA TAFAKKUR O‘ZARO BOG‘LIQLIGIDA NUTQIY KAMCHILIKLARNI TUSHUNISH - Ochilova Mohichehra Tolib qizi, (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Nutq nuqsoniga ega bo’lgan bolalar va ularing bilish jarayonlarini o’rganish.  Nutq  kamchiligiga  ega  bo’lgan  bolalarda  bilish  jarayonidagi  muomosini o’rganish jarayoni.