IJTIMOIY LOYIHALARNI RAQAMLASHTIRISH ORQALI SAMARADORLIKNI OSHIRISH MASALALALARI - Sharipov Behzod Shavkatovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ijtimoiy  loyihalar  insoniyatning  ijtimoiy,  iqtisodiy  va  madaniy rivojlanishida muhim rol oʻynaydi. Zamonaviy texnologiyalar rivojlanishi bilan ularni raqamlashtirish samaradorlikni oshirishning asosiy omillaridan biriga aylangan. Ushbu maqolada ijtimoiy loyihalarni raqamlashtirishning dolzarb masalalari, imkoniyatlari, qoʻllaniladigan  texnologiyalar  va  ularning  samaradorligini  oshirish  yoʻllari  tahlil qilinadi. Bundan tashqari, raqamli yechimlarning afzalliklari, xavflari va kelajakdagi istiqbollari ham muhokama qilinadi.