MEKTEPKE SHEKEMGI TÁLIMDE OYIN ARQALI TÁLIM-TÁRBIYA BERIW - Matjanova Gulzada Annabayevna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: bul maqalada mektepke shekemgi bilimlendiriw shólkemlerinde tálim-tárbiya  jumıslarınıń  nátiyjeli  ámelge  asırılıwda  mektepke  shekemgi bilimlendiriw shólkemlerindegi oyın procesiniń sonıń menen birge hár bir iskerlik túrin durıs shólkemlestiriwge baylanıslı nátiyjeli usıllar keltirilgen.