ТАЛАБАЛАРИНИНГ МУСТАҚИЛ ИШЛАРИНИ ТАШКИЛ ЭТИШ ТАМОЙИЛЛАРИ - ЮЛДАШОВА Ш.Т (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Аннотация:  мазкур  мақолада  тиббий  олий  таълим  муассасалари талабаларининг  касбий  фаолиятига  тайёргарлик  жараёнидаги  мустақил фаолиятининг аҳамияти ҳамда уни амалга ошириш тамойилларининг мазмун-моҳияти  ёритилган.