MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTIDAGI TA’LIM-TARBIYA JARAYONIDA RIVOJLANISH MARKAZLARINING AHAMIYATI. - Baytileuova Gu’lzar Maxset qizi (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotaciya:  Maqolada  maktabgacha  ta’lim  tashkilotida  tashkil  etilgan rivojlantirish  markazlarining  ta’lim  tarbiya    jaroyonidagi  ahamiyati,  vazifasi, rivojlantiruvchi  markazlarni  tashkillashtirish  va      rivojlantiruvchi  muhitni  yaratish  haqida so'z boradi.